Ledigt

Ledigt hos Heba

De flesta av Hebas lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm. 

Bostadsförmedlingen i Stockholm

För vår nyproduktion samt våra ungdomsbostäder har vi en egen kö, som är öppen både för våra hyresgäster och för dig som ännu inte bor hos oss. För att ställa dig i kön klicka på Mina sidor och skapa en profil. Detsamma gäller om du söker bilplats eller lokal.

Är du redan hyresgäst hos oss kan du via Mina sidor ställa dig i vår interna byteskö. En förutsättning för ett byte är att du varit hyresgäst på en och samma adress hos oss i minst ett år.

För kännedom tar Heba alltid en kreditupplysning inför alla kontraktsskrivningar.

Anmäl intresse för lediga objekt hos Heba

Våra lediga objekt kan du se här på vår webbplats. Vill du anmäla intresse för något eller några objekt behöver du först skapa en profil under Mina sidor. Funktionerna nedan måste ske via en dator (inte via mobilen). 

Gör så här:

1 Skapa en profil: Gå in under Mina sidor. Klicka på Registrera dig. Skapa en profil genom att fylla i aktuella personuppgifter. 

2 Ange önskemål - aktiverar din plats i kön: Gå in på Mina sidor och ange dina önskemål för respektive objektstyp - lägenhet, bilplats eller lokal/förråd. Tänk på att du behöver ange önskemål för varje objektstyp du är intressad av. Kötiden räknas från och med när önskemålen lagts in. Kryssa i Prenumerera, så får du mejl när det finns lediga objekt som passar dina önskemål.

3 Anmäl intresse: Klicka på lediga objekt i rutan nedan. Eller logga in på Mina sidor och anmäl intresse för önskat ledigt objekt. 

 

Skapa profil

För att anmäla intresse för lediga objekt, skapa först en profil på Mina sidor. Därefter loggar du in med ditt personnummer och egenvalt lösenord.

När du är inloggad kan du ange dina önskemål, och anmäla intresse.

Skapa profil