Nyproduktion på Solskensvägen i Tullinge

Detta är den första fastighet som HEBA äger och förvaltar i Botkyrka kommun. Fastigheten har namnet Capella 2 med adress Solskensvägen 21-23, 146 46 Tullinge.

Lägenheterna förmedlas som ungdomsbostäder till ungdomar mellan 18 - 25 år via vår egen ungdomskö och Bostadsförmedlingen Stockholm. Du kan anmäla ditt intresse till kön här.

Tullinge ligger i kommunens östra del och ca 2 mil söder om Stockholms City. Med pendeltåget tar det ca 22 minuter in till Stockholm City. HEBA:s nya fastighet på Solskensvägen 21-23 ligger på promenadavstånd, knappt 2 km, från Tullinge pendeltågsstation.

Fakta

Kv. Capella omfattar två huskroppar med totalt 155 lägenheter i storlekarna 1 - 3 rum och kök. Husen är s k loftgångshus och i anslutning till varje huskropp finns bilplatser, både bilplatser i carport och markplatser.

Förmedlingen av bilplatser sker av HEBA. 

Parkering utomhus (rutor)                                                 500 kr/mån

Carport (under tak)                                                            800 kr/mån

Handikapp-plats med motorvärmaruttag                           650 kr/mån

Lägenheternas utrustning  

Lägenheterna har genomgående hög standard med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Garderober är från HTH och lägenheten har en säkerhetsdörr av klass 3.

Badrummet, som är helkaklat med klinker på golvet och golvvärme, har dusch (ej möjligt med badkar) och tvättmaskin, s k kombimaskin.

Köket är vitt med snickerier från HTH och laminatbänkskiva i färg grå marmor. Köket är utrustat med kyl/frys samt spis med keramikhäll och varmluftsugn. Det finns plats för inbyggnadsmikrovågsugn i överskåp. Förberett för diskmaskin.

Persienner finns endast monterade i de sex lägenheter som har sin entré från korridoren i port nr 23 (objektnr 8701-11011, -11012, -11013, -11014, -11015 samt -11016). Dessa lägenheter har även balkongdörr ut mot loftgång.

I övriga lägenheter är det fransk balkong och förberett för att hyresgästen själv ska kunna montera persienner i lägenhetens fönster.

Allmänna utrymmen

Postboxar finns i entréplan. Barnvagns-och cykel/rullstolsparkering finns i varje huskropp. Totalt tillskapas 210 cykelplatser. Det finns inga externa lägenhetsförråd.

Hyra

Utöver annonserad hyresnivå tillkommer individuell mätning och debitering av varmvatten (kostnad 60 kr/m³), individuell mätning och debitering av el (2,15 kr/kWh) samt kostnad för bredband 150 kr/mån. TV/bredband via Comhem, hastighet 100/100. Om snabbare uppkoppling önskas, så kan hyresgästen själv teckna abonnemang med Comhem.

Gården

Mellan de båda huskropparna så kommer det bl a finnas ett utegym och sittbänkar.

Läs mer om Botkyrka kommun på www.botkyrkakommun.se

  • Capella 2, Tullinge

  • För närvarande kan du inte anmäla dig på etappen.