Smeden, Åby ängar Vallentuna

Med närhet till service, kommunikationer och vacker natur i Åby ängar, Vallentuna, har Heba förvärvat två fastigheter i nyproduktion - Smeden med 64 hyresrätter samt ett äldreboende om 60 lägenheter. Här finns förutsättningar att skapa god livsmiljö för olika faser i livet. Tillträde planeras till juni 2021.

Bostäderna ligger i Åby ängar, 400 meter från Vallentuna centrum där Roslagsbanan stannar. Området är modernt med det småskaliga samhällets alla fördelar inom räckhåll.

Hyresbostäderna i Smeden har en inbäddad lummig gård i söderläge med naturliga mötesplatser. I kombination med husets varma färgskala skapas en varm och trygg miljö med känsla av småstad och hemtrevnad. Inredningen kännetecknas av tidlösa material som åldras med värdighet.

Äldreboendet uppförs med solcellsanläggning, växthus, fontän och rehab. Gården erbjuder en lugn, grön utemiljö med flera uteplatser och möjlighet till lättare träning. Huset disponerar även en stor takterrass med växthus. Äldreboendet kommer att drivas av omsorgsföretaget Humana.

Fastigheterna uppförs på entreprenad av Åke Sundvall Byggnads AB. 

 

Fakta

  • Planerat tillträde: Juni 2021
  • Antal hyresrätter: 64
  • Antal äldrebostäder: 60

Kontakt

info@hebafast.se