En trygg och hållbar värd

På Heba har vi boenden för alla åldrar och familjekonstellationer. I form av storlek och utformning, men också genom trygghet och närvaro – när du vill och behöver det. Vi utgår från att alla vill bidra till en hållbar värld och arbetar för att du ska kunna göra hållbara val i din boendevardag. En tryggare värd helt enkelt.

Heba - en tryggare värd

Hållbarhet

Det ska vara enkelt att göra hållbara val

På Heba utgår vi från att alla vill leva hållbart och bidra till en hållbar utveckling. Vi arbetare hela tiden för att underlätta för våra hyresgäster att kunna göra hållbara val.

Hållbara hyreskontrakt
När du bor hos oss tecknar du ett hållbart hyreskontrakt, där du förbinder dig att källsortera och teckna grönt elavtal.

Källsortering
Att källsortera sitt avfall ska vara enkelt, därför uppdaterar vi våra miljörum så att de är tidsenliga och tydliga. I en del av våra fastigheter har vi även textilinsamling.

Möjlighet att ladda elbilen
Att allt fler kör elbil tycker vi är bra. Vi vill göra det enkelt för fler att välja elbil. Till år 2030 kommer alla våra parkeringsplatser ha möjlighet till elbilsladdning.

 

Heba fastigheter, hållbarhet.

Felanmälan

Felanmälningar kan göras dygnet runt via Boendeappen eller Mina sidor. För att underlätta ta gärna en bild som visar vad som felar och beskriv kortfattat. Hur snabbt vi åtgärdar felet styrs av hur akut felet är. En tekniker kommer att kontakta dig.

Akuta fel under kvällar och helger

På kvällar och helger kan du vid akuta fel ringa till tekniska jouren som Heba anlitar. Kom ihåg att bara ringa vid akuta fall som måste åtgärdas direkt och som absolut inte kan vänta till nästa dag.

Heba - en tryggare värd

Frågor och svar i Hebas kundforum

I vårt kundforum hittar du svar på vanliga frågor dygnet runt. Du kan också ställa en fråga till oss. Vi strävar efter att besvara frågor inom 48 timmar kontorstid.

Hebas medarbetare