Tryggt, enkelt och hållbart att bo hos Heba

Vi har sagt det förut och säger det igen – det ska vara lätt att göra rätt som boende i en Heba-fastighet. Har du en elbil ska du kunna ladda din bil på våra parkeringar. Du ska kunna återvinna i din bostads direkta närhet. Och du ska kunna leva klimatsmart utan att behöva kämpa för det. Det är Hebas hållbarhetslöfte till dig som bor hos oss.

Så, vad gör vi för att underlätta för dig att leva klimatsmart i våra hus?

Hållbar storstad

Laxsläppet äger rum för 50:e gången

När Stockholms stad för 50:e gången sätter ut lax och öring i Stockholms vatten får jubileet besök av  H. M. Konungen. Heba är huvudsponsor av utsättningen. Vi ser det som en självklar del av vårt samhällsansvar som fastighetsägare att bidra till den biologiska mångfalden och ekologin i vår huvudstads vattendrag och kust.

Avfall: Miljörum för sortering

Det ska vara lätt att göra rätt

Vi jobbar hela tiden med att utveckla våra miljörum för att de ska vara relevanta, lättanvända och nära till hands. Återvinning ska vara lätt!

Heba hållbara hyreskontrakt ställer krav på att sortera

Ladda elbilen

Enkelt att ladda elbilen

Heba-fastigheter ska ha elbilsladdare på alla parkeringar. Det är ett projekt som pågår i detta nu och förväntas vara klart 2030.

Hållbara hyreskontrakt

Grönt elavtal och källsortering

Heba har hållbara hyreskontrakt. I våra hyreskontrakt ingår att du som hyresgäst förbinder dig att teckna ett grönt elavtal och att källsortera i våra miljörum. Vi tror att alla som bor i en Heba-fastighet vill bidra till att minska klimatpåverkan, och vi vill göra allt som står i vår makt för att det ska vara enkelt att bidra till en bättre värld.

Heba en tryggare värd

Hållbara tips

Klimatsmart hemma

Alla kan vi göra något, litet eller stort, för att främja miljön och bidra till en hållbar värld. Genom att göra klimatsmarta val bidrar vi tillsammans.

Heba en tryggare värd

Nyheter