Uthyrning pågår!

Nu finns chans att bo i nyproducerade lägenheter precis intill Vårbergstoppens park. Kasvakten rymmer 300 Svanenmärkta hyreslägenheter om 1-4 rum och kök. Lägenheterna är fördelade på två fastigheter, Lomholmen 1 och Viggholmen 1. Varje fastighet har ett underliggande garage.

 

Om lägenheterna

Lägenheterna är ljusa och välplanerade. De moderna köken har släta köksluckor och är utrustade med kyl och frys alternativt kyl/frys, glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp, stänkskydd och bänkskiva i laminat. Diskmaskin finns i lägenheter om 3–4 rum och kök.

Det är genomgående ekparkettgolv i vardagsrum, sovrum, kök och i hall. Samtliga rum har vitmålade väggar och tak.

Badrummen är kaklade och har klinkergolv, tvättställ med kommod, spegel, golvstående toalettstol samt duschvägg eller duschhörna. I vissa badrum är det förberett för kombimaskin alternativt tvättmaskin.

Till varje lägenhet hör ett förråd och en del lägenheter har balkong eller uteplats.

Exempelkök Kasvakten vid Vårbergstoppens park

Lummig gård intill Vårbergstoppens park

Husens bostadsgårdar blir lummiga av grönska med inbjudande platser där du kan slå dig ner med vänner. Kasvakten ansluter till Vårbergstoppens park där Stockholms Stad genomfört en stor upprustning för att skapa en stadspark med något för alla – småbarnslek, lek för de mer vuxna barnen, utegym, fågelskådningsplats, grillplatser med mera. Någon kilometer bort ligger Mälaren och Johannesdals badplats.

Vårbergstoppens park

Gården i Kasvakten intill Vårbergstoppens park

Inflyttning till sommaren 2024

Första inflyttning är planerad från juni 2024. Förmedlingen pågår och sker via Bostadsförmedlingen i Stockholm. och via HomeQ

Husen är byggda av Heba och Åke Sundvall. Svenska Bostäder kommer ta över som hyresvärd. I februari 2024 tecknade Heba och Åke Sundvall avtal med Svenska Bostäder om överlåtelse av de båda fastigheterna.

Kasvakten är ritat av OWC Arkitekter utifrån uppdraget att skapa bostäder för olika faser i livet, med stor boendekvalitet på liten yta.

Kasvakten vid Vårbergstoppens park
Balkong i Kasvakten vid Vårbergstoppens park

Fakta Kasvakten