Coworking

Close to home coworking i Norrtälje

Heba lanserar Close to home coworking. Först ut är Norrtälje där Hebas coworking kommer öppna i en av våra fastigheter i Norrtälje Hamn under våren 2024.

Close to home är kontorshotellet där flexibilitet är a och o. Hyr plats för en dag, per vecka eller per månad. För dig som behöver ett separat kontor finns även möjlighet till det. Ledord är att det ska kännas hemtrevligt, flexibelt och mysigt.

Close to home coworking by Heba

Hållbarhet

Kläder och textilier får nytt liv

För att underlätta för dig att lämna in kläder och textil som du inte längre använder, har vi textilinsamling i ett tjugotal av våra fastigheter. Insamlingen sker i samarbete med Human Bridge. Kläder och hushållstextilier som samlas in får nytt liv genom nya användare.

Att återanvända textilier innebär en vinst för miljön och spar på jordens resurser som vatten och energi och det minskar också kemikalieanvändningen.

Under 2023 samlade Hebas hyresgäster in hela 17 ton textilier.

Service

Hämta ut dina paket vid bostaden

Som service för dig som bor hos oss har vi paketutlämning intill fastigheten i några av våra hus. Boxarna öppnar du med kod som du får vid beställning av din vara. Leverantör är Boxxy.

Hos Heba kan du hämta ut dina paket där du bor

Service

Sköt boendet direkt i mobilen

Ladda ner vår boendeapp så kan du göra felanmälningar, betala hyran och ta del av information från oss i mobilen.  Appen laddar du ner via Google Play eller App Store.

Hebas boendeapp