Close to home coworking by Heba
Boendeservice

2024-01-19

Heba lanserar Close to home coworking

Heba lanserar coworkingkonceptet Close to home för att tillmötesgå ett behov som uppenbarat sig i framför allt nyproducerade områden – behovet av en naturlig, social samlingsplats för människor och företag.

Heba Fastighets AB lanserar coworkingkonceptet Close to home för att tillmötesgå ett behov som uppenbarat sig i framför allt nyproducerade områden – behovet av en naturlig, social samlingsplats för människor och företag.

Vi vill skapa mervärden för människor och företag i Norrtälje genom att erbjuda en trygg och prisvärd plats för arbete, gemenskap och inspiration utan att behöva pendla. Fler kommer kunna ha arbetsplatsen nära sitt hem.

Den första coworkingsiten kommer att öppna i Norrtälje Hamn i slutet av våren 2024, i Hebas fastighet på Pilgatan 13-15 vid Hamnparken. Close to homes verksamhet syftar till att främja verkliga möten, kreativitet och innovation bland företagare, entreprenörer och frilansare i Roslagen.

Redan idag är det möjligt att anmäla intresse för medlemskap från 750 kronor per månad. Både privatpersoner och företag kan bli medlemmar – Homies. Permanentboende och sommargäster är lika välkomna. Heba erbjuder sina bostadshyresgäster ett medlemskap på Close to home till ännu mer förmånliga priser som en boendetjänst. Close to home hyr även ut kontor till företag och föreningar.

I linje med Hebas strategi för affärsutveckling och digitalisering

– Genom satsningen på Close to home lanserar Heba en ny men självklar verksamhetsgren. Vi anser att uthyrning på delningsmarknaden ligger i linje med vårt strategiska arbete att satsa på affärsutveckling, diversifiering av inkomstkällor och digitalisering. Vårt koncept är unikt genom att vara prisvärt och obemannat med hjälp av rätt digital teknik. Vi har redan hyrt ut en del av coworkinglokalen, säger Patrik Emanuelsson, vd Heba.

Läs mer på: closetohome.se

Dela artikeln med en vän eller ditt nätverk